SGSHOP MALAYSIA || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI

June 04, 2017

 click
CLICK FOR JOINING THE GIVEAWAY


SGSHOP MALAYSIA || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI 

Assalamualaikum and hi. Selamat malam. See gigih jugak nak siapkan post entry giveaway. Nampak tak kesungguhan nak menang hehehe. Ni giveaway yang ke 3 Syuk publish dalam masa sehari gais. Maaf ye gais kalau awak semua rasa bosan balik-balik entri giveaway. Rugi tau tak join! So syuk ambil lah kesempatan dan peluang yang depan mata ni. Tak kira nak join jugak. Lepas ni kalau jumpa lagi giveaway, mungkin malam ni tak tidur duduk mengepost and mempublish post giveaway. Hahaha. 

Syuk dah register akaun SGSHOP untuk memudahkan "just in case" kalau menang (Amin) boleh senangkan kerja pihak-pihak untuk mengedarkan hadiah kepada pemenang. Usernama SGshop: Syukrina. Just in case contact me at amira14197@gmail.com. (Orang tak mintak suka suka je bagi hahaha) 

Actually, syuk baru jumpa blog sis Wani Sukarno, so apa lagi blogwalking kejap and follow! Mana tahu sis Wani buat repeat giveaway lagi ke. Mesti join lagi! Hehehe. Banner giveaway sis Wani so cute and lawa. Sangat kreatif! Floral gitu. Ok, back to the point. \\

Kenapa saya perlu menang giveaway sis Wani Sukarno?

Sebelum kita beli sesuatu item, kita pasti ada tujuan tersendiri why i need buy this item kan? Everyone have their own reasons. But my reasons which is i have a big dream! I am a big girl in a big world have a such cute pinky dream. Haha mengarut! Okay sempena hari raya aidilfitri yang bakal tiba tahun 2017, syuk memang idamkan new handbag yang baru. Sepanjang 20 tahun, syuk hanya ada 2 handbag. So sad. So tahun ni syuk inginkan kelainan, dalam kata lain, nak OOTD sikit. #OOTD. Semua murah, syuk boleh belikan untuk adik satu and umi satu. Nak beli yang kat kedai, mahal sangat. Tak cukup modal. Selisih dekat booth tesco and giant pun, mashallahhhhh mahal bebenor. Dan seperti entri sebelum ini, syuk still kekal dengan item stationery untuk sambung belajar, selagi belum menang hehe. 

Nyatakan barang yang saya ingin beli di SGSHOP MALAYSIA




Selain daripada stationery saya juga amat perlukan travel bag atau luggage just in case saya dapat sambung belajar ke universiti. Semua hanya untuk preparation dan kalau saya menang giveaway ni, saya dapat jimatkan sikit duit parent. Sebab banyak lagi yang perlu di beli. 

Kalau anda ingin menyertai giveaway ini, sila click di bawah banner untuk join. Semoga penyertaan kali ini memberikan rezeki pada bulan ramadhan. Terima kasih. 

You Might Also Like

7 comments

Assalamualaikum semua yang sudi baca entry ni. Sila tinggalkan comment. Insyallah comment anda akan dilayan.

Terima kasih datang sini.