GIVEAWAY RM1000 BY SOLEHAH SHAMSUDDIN & SGSHOP MALAYSIA

June 14, 2017

klik banner untuk join 


Hi and Assalamualaikum. Alhamdullilah rezeki dan jodoh sebab terjumpa jugak Giveaway Akak Solehah  dekat Group Kelab Blogger Ben Ashaari. Sebelum kita menaip lebih jauh lebih panjang lebih lagho lagi, kita mulakan dengan bismillah dan doa banyak-banyak biar menang hehehe. 

Okay, memandangkan giveaway sebelum ini belum mengumumkan pemenang bertuah memenangi RM100 SGshop, mungkin saya akan tetap dengan barang yang saya nak beli atau ada sedikit perubahan. Keadaan yang membuatkan berlakunya sedikit perubahan iaitu Hari Raya AidilFitri dan Sebelum Memasuki Alam Universiti. 



Barang untuk sempena Hari Raya Aidilfitri yang akan tiba lagi Seminggu lebih. Ya Allah sekejapnya masa berlalu. Mungkin tak boleh nak pakai lagi untuk First Syawal, its okaylah kan, syawal kan sebulan, wallah. Hahahaha. Handbag ni pun bukan untuk saya sorang, sebabkan harga yang terlampau murah, (dekat booth giant pun tak murah macam ni) nak hadiah dekat angah and aina sebab dapat good result and for sure untuk ummi sekali. (aku tengah cari hadiah untuk kau na) 


Handbag ni memang simple. I do love simple. Tak susah susah untuk tutup bukak yang magnet tu, pakai zip je. Senang nak ambik barang. Warna hitam sesuai dengan semua outfit! 




Keperluan Sebelum Memasuki Alam Univerisiti 

This is the one of the chance untuk gunakan kredit SGshop sehabis boleh untuk membeli barang keperluan Ke universiti. As you all know, banyak mana parents perlu mengeluarkan wang ringgit untuk membeli keperluan lain. Macam cadar, luggage beg, pakaian and so on. So inilah peluang saya untuk beli di SGshop bagi menjimatkan perbelanjaan parents since angah pun insyallah kalau dia dapat IPG pun perlu mengeluarkan perbelanjaan yang besar. Pengumuman UPU pun insyallah lepas raya aidilfitri. So there are a few things that i need need need to buy: 







since i have a lots of planning, nak buat account book ( catat duit keluar masuk ), daily routines memo and some notes. And its must-must-must comes out with beautiful colouring pen. Do you feel me? Hahaha i want some beautiful and kemas notes as well. Nyeh. 


Username SGshop
syukrina | SGshop



Id blog
Id blog | Syukrina


Facebook Account

Facebook | Amira Syukrina


Instagram Account 

Instagram | @Sy.ukk



Before I press publish button, Bismillahirahmanirahim. Goodluck everyone too!


You Might Also Like

7 comments

  1. Terima kasih join. Saya dah update link peserta di entri GA saya :)

    ReplyDelete
  2. hi, saya datang singgah sini.. good luck :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum semua yang sudi baca entry ni. Sila tinggalkan comment. Insyallah comment anda akan dilayan.

Terima kasih datang sini.