CUTE NOTEBOOK #1

June 10, 2017


Hai and assalamualaikum. Harini terjumpa lagi buku Ya allah hipster and cute giler! Dekat smart. Smart memang jual buku and barang-barang yang cute. Pergi popular pun takde secomel ini. Buku yang meow tu untuk simpan and buku watercolour tu untuk buku resepi. 

  • GRID NOTEBOOK - RM3.90
  • WATERCOLOUR NOTEBOOK - RM3.90


p/s: Anyone tolong ajar buatkan warna highlight bila nak copy tu please please siapa yang tahu. Sebab tak jumpa code a:link {

You Might Also Like

2 comments

  1. Cantikkkk. Yknow what, I've a collection of notebooks. Nampak comel je beli tp pakai tk pun. haha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa kan! geng! Beli untuk simpan simpan je. Tak rasa membazir pun hahaha

      Delete

Assalamualaikum semua yang sudi baca entry ni. Sila tinggalkan comment. Insyallah comment anda akan dilayan.

Terima kasih datang sini.